+31-651314478
info@nederlandscentrumvoorexecutivecoaching.nl
Netherlands
Hogan Leadership Forecast Series

Op zoek naar een hoogwaardig assessment van leiderschap?

Het Nederlands Centrum voor Executive Coaching is Official Reseller van Hogan Assessments in Nederland voor A&D Resources. A&D Resources is één van Europa’s meest toonaangevende Hogan-distributeurs, en bedient zowel lokaal als mondiaal organisaties.

Het Nederlands Centrum voor Executive Coaching werkt al vele jaren met de Hogan Leadership Forecast Series, een kwalitatief zeer hoogwaardig online assessment.

In 56 landen, 47 talen, 75% van de Fortune 500

Deze van oorsprong Amerikaanse assessmentmethode wordt in zo’n 56 landen gebruikt (op basis van 47 talen) om leiderschapspotentieel en -gedrag te kunnen meten en te voorspellen. In de USA werkt zelfs 75% van de Fortune 500 organisaties met de Hogan methodiek.

Het vlaggenschip van de Hogan Assessments is de Leadership Forecast Series. Drie gecombineerde assessments die leiderschapspotentieel en mogelijk disfunctioneel  leiderschapsgedrag zeer adequaat weergeven.
Daarnaast kunnen de Hogan instrumenten onder meer gebruikt worden voor:

  • Detecteren en ontwikkelen van High Potential
  • Multi-rater feedback: de uitstekende Hogan 360
  • Optimale teamsamenstelling en teamontwikkeling
  • Transitie- en careercoaching

De belangrijkste reden voor ons om de Hogan Leadership Forecast Series te kiezen, is dat deze uitstekend materiaal oplevert voor het werken aan diepgaand strategisch zelfinzicht, en dat daarmee aan de dóórontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig leiderschap gewerkt kan worden.

Een ander sterk punt van de Hogan Leadership Forecast Series is dat expliciet gemeten wordt wat er met het gedrag van de leider gebeurt onder zware druk, stevige vermoeidheid of als de leider zijn gedrag niet voldoende monitort.
Zeer relevant in deze tijd waarin druk, complexiteit, onderlinge afhankelijkheid en zichtbaarheid vaak enorm hoog zijn.

Deze metingen -dus op wat er gebeurt met het gedrag van de leider onder druk, vermoeidheid etc.- kunnen zeer impactvol zijn, omdat de leider hiermee zicht krijgt op bijvoorbeeld zijn potentieel disfunctioneel gedrag, én daarop kan anticiperen. En daarmee duurzaam in balans kan blijven.

Uiteraard zijn wij als Centrum gecertificeerd voor het werken met de Hogan Assessment Systems (New York 2017).

Zelf professioneel aan de slag met Hogan? Overzicht Certificeringstrainingen 2021

U bent verantwoordelijke voor HR in uw organisatie of consultant/coach en wilt de Hogan Assessments gaan gebruiken in uw organisatie of voor uw klanten/cliënten?
Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Hogan Certificeringstrainingen. Deelname aan een certificeringstraining is een voorwaarde om professioneel met Hogan Assessments aan de slag te kunnen gaan.

Hieronder een overzicht van de voorlopige Hogan Certificeringstrainingen voor 2021:
7 en 8 april
2 en 3 juni
16 en 17 september

Zelf deelnemen aan een Hogan Assessment of meer informatie over certificeringen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op +31 6 51314478 of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

    Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.