+31-651314478
info@nederlandscentrumvoorexecutivecoaching.nl
Keizersgracht 555, 1017DR Amsterdam
Executive Coaching

De afgelopen 10 jaar heeft Executive Coaching zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde vorm van organizational development.

Tegelijkertijd is er veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van Executive Coaching en heeft het zich tot een eigen professie, een ambacht ontwikkeld. We weten steeds beter wat de ‘werkzame ingrediënten’ in Executive Coaching zijn, en kunnen onze cliënten hiermee effectiever ondersteunen.

Executive Coaching

Individuele Executive Coaching zien wij als een ‘safe space’ voor leiders om hun leiderschapseffectiviteit en organisatorische impact diepgaand te verkennen.

De toegevoegde waarde van Executive Coaching hoeven we niet meer te bewijzen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek staat deze vast.

Wat misschien wel belangrijker is dan het wetenschappelijk bewijs is dat het een feit is dat onze leiders voor steeds grotere uitdagingen staan.
De complexiteit in organisaties neemt toe, evenals de onderlinge afhankelijkheid en druk.

Het ‘duurzaam in balans blijven’ is daarmee misschien wel het belangrijkste adagium voor onze leiders in deze tijd.
Executive Coaching kan daar een uitstekende rol in vervullen.

Lees verder over
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.