+31-651314478
info@nederlandscentrumvoorexecutivecoaching.nl
Keizersgracht 555, 1017DR Amsterdam
Over ons

Het Nederlands Centrum voor Executive Coaching is een alliantie van 40 topcoaches.

over ons

Met dit professionele team verzorgen wij Executive Coaching voor directeuren, bestuurders en senior managers. Op individuele- en op teambasis.

Wij bieden Executive Coaching dat zoveel mogelijk ‘evidence based’ is. Dat wil zeggen dat onze coaches werken op basis wetenschappelijke inzichten met betrekking tot Executive Coaching, én dat zij werken op basis van gedegen (psychologische) modellen en theorieën.

Academische graad

Al onze kernleden hebben een academische graad op het vlak van Executive Coaching.

Onze kernleden hebben allen hun academische graad op het vlak van Executive Coaching behaald bij het prestigieuze Ashridge Executive Coaching nabij London. Het programma ‘Masters in Executive Coaching’ is het enige wereldwijd dat leidt tot een academische graad op het vlak van Executive Coaching.

Ashridge Executive Education is drievoudig internationaal geaccrediteerd door het AACSB, EQUIS en AMBA. Het accreditatieprogramma voor Executive Coaches ontving in 2017 de EMCC European Quality Award.

Tevens werken wij met Executive Coaches die een post-graduate opleiding op het vlak van Executive Coaching hebben gevolgd aan de VU Amsterdam, dan wel een hoogwaardige track record hebben op het vlak van Executive Coaching.

Het spreekt vanzelf dat onze coaches begrijpen hoe organisaties werken, dat leiders persoonlijke en organisatorische dilemma’s kunnen delen met hen en dat zij met hun cliënten kunnen werken aan hoogwaardig leiderschap.

Al onze coaches ontvangen professionele supervisie op hun coachingswerk. Hiermee wordt geborgd dat zij hun cliënten blijvend impactvolle coaching kunnen bieden.

Daarnaast werken onze coaches op basis van de Ashridge Code of Conduct for Executive Coaches. Bekijk hier de Ashridge Code of Conduct for Executive Coaches.

Onze Executive Coaches zijn werkzaam in geheel Nederland, en tevens in België, Duitsland en Engeland. Internationaal verzorgen wij on-line coaching.

Kennismaken met één van onze topcoaches?

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.